Wednesday, 19 June 2013

Blog ini

Bakal diperibadikan.
Mungkin.

Masih ditimbangtara.

Ada yang kisah?


4 comments:

aku-bukan-robot said...

kak. alahai. saya suka baca tulisan akak. sungguh!

kadang2 macam kene bom pun ada.

dan jika masih mahu diprivatekan pon.
takpe;ah (= moga itu yang terbaik

may Allah bless

Teratai Biru said...

Dik, terima kasih banyak. Kadang akak rasa macam awak sorang je reader. Haha.

oh ya, apa nama kamu ya?

pasti indah.

(';

Anonymous said...

Jangan !!! :(

Kadang sedang mencuci pinggan
Teringat tulisan di HTB
Tersenyum
Mahu terus berjalan
Kerana tahu perit tak keseorangan
Gembira juga dikongsi bersama
Biar lah meski tak pernah kita saling tahu menahu

aku-bukan-robot said...

haha. lawak lah akak ni. kompem lah bukan saya sorang je yang baca. tapi somehow tak tau kenapa suka giler nak comment kat blog ni. heee~

#peacenowar